Hola, soc la Núria! 

Canalitzadora i Mestre Reiki, acompanyant i guia dels processos de creixement personal, buscadora incansable del benestar i mare conscient.

M'agraden les coses senzilles de la vida, la claredat en les persones, els petits detalls i la bona comunicació. Platja o muntanya? Necessito a les dues! L'aigua del mar m'ajuda a netejar els meus processos personals mentre que la natura em porta al meu centre.

Valoro molt la bona companyia i el poder "fer re" en algun moment del dia. És un espai necessari per a mi per poder  escoltar-me, situar-me i retrobar-me.

"La felicitat és aquell instant on l'ànima es plena i somriu"

La meva història

Tot va començar l'any 1993, jo aleshores tenia catorze anys quan en un greu accident de cotxe es va produir la mort de la meva mare i jo vaig quedar greument ferida. Físicament, la recuperació va tardar uns dos anys, però la recuperació emocional es va allargar bastant més.

Fins a l'any 2011 que la vida em va oferir el Reiki, vaig passar per un camí tempestuós amb una base formada per l'abandonament, maltractes psicològics, una malaltia anomenada anorèxia nerviosa, depressions i molta ansietat. Per a la meva recuperació, inicialment basada en tractaments mèdics, psicològics i inclús amb hospitalització, també vaig utilitzar les teràpies alternatives com acompanyament. Elles, em van oferir una visió diferent de la vida que pas a pas sense adonar-me'n, em van endinsar en un viatge basat en el desenvolupament i coneixement personal.

Amb una ànima inquieta, buscadora del benestar, expectant de la vida i amb moltes ganes de viure, vaig començar en formar-me en diferents teràpies; volia conèixer-me, saber més de mi, trobar el meu equilibri, la meva autoestima, aprendre a valorar-me per qui era i curar ferides que s'havien quedat bloquejades.

Va ser un any abans del naixement de la meva filla que Reiki va arribar a la meva vida. Encara puc sentir el crit de la meva ànima dient "Jo Soc Reiki". I li vaig fer cas; vaig començar la formació amb el primer nivell, un any més tard vaig continuar amb el segon i amb ell, vaig experimentar l'embaràs de la meva filla. Seguidament, vaig cursar el tercer i  l'any 2016 la Maestria.

Aquí vaig sentir que la meva missió a la vida era ajudar a les persones a través de les meves experiències de vida.


Durant tots aquests anys hi han hagut diverses situacions i experiències que han afectat a  la meva autoestima, a la confiança en mi mateixa, a l'exigència amb mi i amb els altres, a no saber valorar-me. Junt amb la mort de la meva mare, l'anorèxia nerviosa va marcar un abans i un després a la meva vida, va ser el mirall de tot el que em passava per dins, era el reflex del meu interior. Això ho vaig poder entendre a través del Reiki; amb la seva energia vaig començar a curar traumes, emocions, situacions, a comprendre, però sobretot a ser compassiva amb mi, a estimar-me i a valorar-me. A mesura que he anat avançant, la seguretat en mi mateixa ha anat creixent i la meva recuperació m'ha portat a veure que "tot això" havia de servir per a alguna cosa.

Aquest sentiment m'ha portat a formar-me i especialitzar-me en Trastorns de la Conducta Alimentària per així, poder oferir un acompanyament del tot complet.

Els cavalls també han estat els meus acompanyants en aquest procés, en aquest cas em van fer de mirall. A ells no els podia enganyar, percebien el meu estat, el meu interior. Amb ells vaig ser conscient què era la confiança en mi mateixa i de la valoració que em donava de mi davant les meves accions. 

Actualment, estic en procés de desenvolupar un projecte per poder oferir sessions acompanyades per aquests guies i mestres com són els cavalls. 

Des del meu aprenentatge, intento que la meva vida tingui una coherència amb el què sento, dic i faig. Gràcies a l'experiència de la meva infantesa soc una mare conscient i intento acompanyar el creixement de la meva filla des del respecte, la confiança i sobretot des de l'amor.

I des de l'amor i la il.lusió neix Reiki by Núria Piqué, un projecte basat en 5 pilars:

  • Respecte
  • Escolta
  • Presència
  • Consciència
  • Responsabilitat

I des de les arrels del meu projecte, inspirat en les arrels d'aquesta olivera, comença un altre tram del meu camí; un camí que si vols, també m'agradaria acompanyar-te.


Et convido a conèixer més el meu projecte i filosofia de vida.

Invitació

Poso les mans i connecto: respiro, sento, visualitzo i escolto. L'energia inicia el seu procés, un viatge interior que flueix per cada espai del teu cos, proporcionant benestar i equilibri entre cos, ment i emocions.     (Núria Piqué)