Sessions assistides amb cavalls, essències connectades

Connexions amb essència

El cavall és un animal que sempre m'havia cridat  l'atenció a la vegada que també em causava respecte i no n'era conscient del perquè fins que em vaig creuar amb les teràpies assistides amb cavalls.
Durant el meu camí terapèutic vaig realitzar algunes sessions amb ells i al llarg d'aquestes sessions em vaig adonar que em feien de mirall. Aquí vaig entendre que davant d'ells no podia fingir com estava ni de com em sentia.
Aquest respecte que tenia cap a ells realment era el respecte que tenia cap a mi, era la por a veure què em passava, de com em sentia, la por a trobar-me amb mi mateixa. Aquí vaig aprendre a veure la confiança, les pors i frustracions en mi.

Com sorgeix el Reiki assistit amb cavalls?

Neix d'aquesta connexió amb mi mateixa que faig a través de la teràpia amb els cavalls juntament amb la connexió que Reiki ofereix com a teràpia basant-me en el fet que l'essència del cavall i l'essència humana són gairebé iguals. L'únic factor que ens distingeix és l'EGO.
El meu objectiu com a Terapeuta Reiki és acompanyar a les persones a trobar la seva essència i autenticitat, a connectar  amb elles mateixes. Acompanyar-les a travessar les capes interiors que ens separen del nostre nucli, del nostre eix central . Aquestes capes poden està formades per traumes, creences, per experiències que no les hem viscut gratament, però l'Ego diria que és el factor que més ens separa d'aquest nucli, d'aquesta essència per diversos motius: Per no sortir de la nostra zona de confort, per no sostenir emocions que ens són incòmodes de gestionar, per no ser conscients dels patrons adquirits i no afrontar situacions que en un primer moment ens poden semblar conflictives, per comoditat, per evitar assumir responsabilitats, per no haver de posar límits, etc.

El cavall com animal, està lliure d'ego per tant ens fa de mirall, ja que ens reflecteix el nostre estat emocional tal com ens sentim en aquell moment, sense nosaltres tenir cap opció d'amagar-nos, més ben dit és el nostre ego que queda exposat. L'única opció que li queda és "rendir-se" per passar a fer aquesta connexió interna.
El Reiki el que també ens porta en les sessions és aquest estat de pau i relaxació interior que facilita aquesta connexió.

Sessions

Relaxa't, Allibera i Connecta't

Gaudeix de dues sessions (Reiki+cavall) realitzades a l’aire lliure per relaxar-te i connectar amb tu mateix/a; Un taller per retornar al cos el seu ritme i estat natural, alliberar l’estrès, les tensions i les presses del dia a dia.
A través de l’energia Reiki el cos entra en un estat de relaxació i connexió, allibera tensions i torna al seu estat natural per aconseguir la pau i equilibri interior.
A través del contacte amb el cavall,  per la seva energia i escalfor, potència la sessió rebuda (Reiki) profunditzant amb aquesta connexió de pau i equilibri interior.

Endinsa't, Sent, Abraça i Resol

Pròximament, en procés de formació.

La terapia con caballos conecta al ser humano con el lenguaje sensorial. Duerme la razón, afloran los instintos. Es cuando nace la mística y la ciencia se fusiona con la energía vital del universo. El Caballo te transporta a lugares dentro tuyo que jamás has imaginado. (Gabriel Oliveiro)