Reiki, sistema de sanació i filosofia de vida. Una manera diferent de viure la vida més enllà de l'espiritualitat.

Què és Reiki?


Reiki és un sistema de sanació japonès redescobert per Mikao Usui cap a l'any 1922. Basat en l'energia natural, el terapeuta a través de la imposició de mans (sobre el cos o a prop d'ell), proporciona i transmet energia al pacient. Treballa directament sobre el camp energètic i el seu objectiu és restablir el seu estat natural. L'energia Reiki harmonitza i reequilibra el flux energètic i treballa sobre els cossos físic, mental, emocional i espiritual del pacient.

A més de ser un sistema natural de sanació, Reiki també és una filosofia de vida basada en 5 principis, que t'ajudaran en el teu dia a dia a romandre en un estat de pau interior.

Només per avui soc agraït/da.Només per avui deixo d'enfadar-me.
Només per avui deixo de preocupar-me.
Només per avui treballo honestament.  
Només per avui soc amable amb els altres.

Per què Reiki by Núria Piqué?

  • Durant tot el tractament i treball de creixement personal que porto fent aquests últims 25 anys, sempre he tingut el sentiment i he cregut plenament de què totes les experiències de vida  per les que he passat havien de servir per ajudar els altres. Sento que l'empatia és un dels factors principals per fer un acompanyament més proper i haver passat per situacions iguals o similars fa que la teràpia vagi més enllà de l'escolta. 
  • Una nova mirada. El Reiki moltes persones l'entenen com a "una cosa exclusivament espiritual" i amb les meves sessions veuràs que va més enllà; ha estat "l'eina principal" que m'ha portat a gestionar tot el meu procés de vida des de l'arrel de les situacions, on he vist involucrades emocions, sentiments i inclús traumes amagats en el subconscient. Com una ceba, he anat tractant tot allò que anava apareixent fins a arribar a l'arrel dels conflictes. 
  • Tractament de l'Anorèxia i altres TCA des d'un lloc i mirada diferent. 
  • Amb el Reiki segueixo la connexió presencial amb la persona,  ja que el tractament es fa directament des de les mans cap al cos.

Què et puc aportar?

Empatia
Presència
Confiança
Responsabilitat
Coneixement
Experiència

Reiki, un viatge interior

Quan passes per moments de la vida on sents que alguna cosa no va bé (sigui per alguna malaltia física, emocional o mental)  i decideixes entrar en un procés terapèutic, apareixen moltes pors causades per la incertesa de no saber què passarà, com et sentiràs i a on et portarà. 

És la sensació de caure al buit i deixar anar el control, de deixar-te portar i submergir-te en la naturalesa del propi cos i començar així, un viatge interior. 

Un dia vaig decidir fer aquest salt a la vida; no ha estat un camí fàcil, et mentiria si et digués que si, (i com buscadora incansable del benestar hi continuo treballant cada dia) però no hi ha paraules que puguin descriure  la recompensa que s'obté.

Però això realment no va sobre mi, va sobre tu; si sents que vols canviar de destí i emprendre aquest gran viatge, acompanya'm.

Tria el teu punt de sortida

Para que se produzca un cambio no se necesita nada más que presencia, estar  consciente y responsabilidad. (Claudio Naranjo)