Benvingut/da a aquest viatge únic, aquí comença el teu viatge interior.

I per aquest viatge no necessites motxilla!

Abans, vull explicar-te com m'agrada dur a terme la meva feina:

Des de Reiki by Núria Piqué acompanyo a les persones de manera empàtica i respectuosa, observant els processos i temps de cadascú. M'agrada treballar l'energia directament amb el cos, però si ho prefereixes, també ho faig posicionant les mans a una certa distància.

Durant el tractament, m'agrada acompanyar les sessions amb minerals; treballen sobre el cos físic i emocional i cada mineral és únic en estructura y composició. Això fa que l'energia que flueix en ell, també sigui única i cadascun d'ells tingui una funció terapèutica diferent. Els minerals també ajuden a mantenir els  chakres equilibrats.

Poso les mans i connecto; respiro, sento, visualitzo i escolto. L'energia inicia el seu procés, un viatge interior que flueix per cada espai del teu cos, proporcionant benestar i equilibri entre cos, ment i emocions.

Galeria de fotos

Reiki, embaràs i edat infantil

Es pot aplicar Reiki a partir del segon trimestre de gestació. Ajuda al desenvolupament del fetus  proporcionant-li tranquil.litat així com serenitat i consciència en la mare.

Una vegada nascut/da, ajuda el nadó a desenvolupar-se amb confiança i autoestima a la vegada que l'ajuda a alleujar els dolors procedents dels canvis físics propis de l'edat com són els còlics o la sortida de les dents.

Reiki i adolescència, una muntanya russa d'emocions

Durant aquesta etapa, l'adolescent desenvolupa diferents canvis on es veuen alterats tant el cos físic com l'emocional. Reiki ajuda a gestionar aquests canvis aportant més consciència i benestar en aquest procés evolutiu.

Reiki per a les malalties físiques, mentals i emocionals

  • Ajuda a curar tota mena de malalties i dolors físics. En els casos que la malaltia presenti cronicitat, Reiki alleuja els dolors i el malestar crònic.
  • Ajuda a desbloquejar i a equilibrar tots els processos on la ment i les emocions són protagonistes, i a la vegada necessàries per afrontar i gestionar el dia a dia.

Con el tiempo la comodidad de lo conocido se convierte en una prisión, entonces la vida te regala una crisis. (Rafael Vidac)